ΒΙΒΛΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

 

 
Ανακάλυψε κι ΕΣΥ πώς ακριβώς
βρίσκω το 57% των Πελατών
 μου από το Ιντερνετ…
Χωρίς να έχω ιδέα από προγραμματισμό!

Και προσάρτησε το ίδιο ακριβώς σύστημα
παραγωγής κέρδους στο ΔΙΚΟ σου επάγγελμα ...
Όποια δουλειά κι αν κάνεις!
 

4 + 1 Super BONUS!! Το βιβλίο «Χρυσωρυχείο του Internet » συνοδεύεται  ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ από 4 ΜΟΝΑΔΙΚΑ η-βιβλία για το ηλεκτρονικό εμπόριο, που σε διευκολύνουν αφάνταστα να δημιουργήσεις γρήγορα και οικονομικά ένα Site  που πουλά!

Αγαπητέ φίλε που θέλεις ν’ αυξήσεις το εισόδημά σου άπό το Ιντερνετ,

Οι 3 συνηθέστερες κραυγές οργής κι απόγνωσης που ακούω από τους αναγνώστες του €μπορικού Οπλοστασίου είναι:

 
Με πιάσανε κορόιδο και μου πλασάρανε άχρηστες ιστοσελίδες ..., Το site   μου ΔΕΝ πουλά ..., ΔΕ βοηθά να βρω πελάτες ..., με βάζει μέσα ..., χάνω λεφτά!


  Δεν έχω κάτι να πουλήσω (τώρα ΜΠΟΡΕΙΣ με την ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή σε κάποιο δίκτυο συνεργατών - affiliate).

 Το κόστος για να την κατασκευή ενός επαγγελματικού eshop είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ!


 Η απογοήτευσή τους οφείλεται σε μια απλή, αλλά άγνωστη για τον αμύητο αλήθεια ... και ποια είναι αυτή;

H  απλή ανάρτηση ενός  website 
ΔΕΝ παράγει σίγουρες πωλήσεις!

Το μυστικό της κερδοφορίας στο  Internet 
κρύβεται στη ΓΝΩΣΗ της ψυχολογίας
των πωλήσεων εξ’ αποστάσεως …
… όχι στον προγραμματισμό των υπολογιστών!

 

 Οι ιστοσελίδες δεν γίνονται αυτόματοι πωλητές, μόλις τις αναρτήσεις στο  Internet    , όπως κάποιοι αεριτζήδες διαλαλούν ξεδιάντροπα κι εξαπατούν τα θύματά τους με ψευδείς υποσχέσεις.

 Το κέρδος σου εξαρτάται από το πώς παρουσιάζεις τα προϊόντά σου, τις υπηρεσίες σου και κυρίως τον εαυτό σου ..., όμως, αυτή η διαφημιστική παρουσίαση δεν είναι δουλειά προγραμματιστή.

 Και ποιανού δουλειά είναι τότε; ... καλή ερώτηση.

 Οι έρευνες για το ηλεκτρονικό εμπόριο  αποκαλύπτουν ότι, οι ελάχιστοι άνθρωποι στη Γη που γνωρίζουν σε βάθος την αλήθεια για τις επιτυχημένες πωλήσεις στο Διαδίκτυο, δεν είναι προγραμματιστές.

 ... Είναι επαγγελματίες "μύστες" του επιστημονικού μάρκετινγκ, με εξειδίκευση στις «ταχυδρομικές» πωλήσεις
   
 
 Η μακροχρόνια πείρα μου στις πωλήσεις εξ’ αποστάσεως με δίδαξε ένα αποτελεσματικό μυστικό για τις έντυπες παρουσιάσεις.

Ποιο είναι το μυστικό;...

 Είναι η χρήση των κανόνων που διέπουν την ψυχολογία του καταναλωτή.

 
 Η επιτυχία σου καθορίζεται
 από το πώς καθοδηγείς τους υποψήφιους πελάτες σου, να σε διαβάσουν, να σε πιστέψουν και να ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ... ξανά και ξανά.

 

 Κλωνοποίησα λοιπόν τους ίδιους κανόνες που διέπουν τις ταχυδρομικές και τις πρόσωπο-με-πρόσωπο πωλήσεις. Τους προσάρμοσα στο νέο εργαλείο που μού προσφέρει το  Internet    , που λέγεται αμφίδρομη δυνατότητα επικοινωνίας

Αποτέλεσμα;

 Ανακάλυψα ότι το
  Internet  είναι ένα κρυμμένο χρυσωρυχείο! Είναι πράγματι ακριβώς αυτό που φαντάζονται οι «ονειροπαρμένοι» ψευτογκουρού ..., αλλά χωρίς να ξέρουν το γιατί.

Γιατί χρυσωρυχείο; 


 Διότι η πρώτη έκδοση του βιβλίου, ενός ΑΣΧΕΤΟΥ από προγραμματισμό υπολογιστών όπως εγώ, εξαντλήθηκε μέσω του Διαδικτύου ... κι όχι μόνο ... αντλώ πάνω από το 50% των μαθητών του φροντιστηρίου μου από ένα απλό και ΠΑΜΦΘΗΝΟ
  website .


 Οι τεχνικές που εφάρμοσα, μού απέδειξαν ότι όλες σχεδόν οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μπορούν να πουληθούν από το Διαδίκτυο.


Κι άρχισα να καταγράφω τις ενέργειές μου στο προσωπικό μου ημερολόγιο. 


 Μού πήρε πάνω από 10 χρόνια έρευνας και πανάκριβων πειραματισμών στην «πιάτσα» …, χρησιμοποίησα τα αληθινά, δικά μου λεφτά …, ξόδεψα ατέλειωτες ώρες εργασίας, για να ομαδοποιήσω τι λειτουργεί και τι όχι ...

... και τελικά κατάφερα να σού δώσω ένα σύστημα απλών βημάτων για να στήσεις το ΔΙΚΟ σου
  Website  που ΠΟΥΛΑ και να εισπράξεις τους πελάτες που σού αναλογούν από το Ιντερνετ
 !

Τώρα τα βήματα της επιτυχίας για να δημιουργήσεις ένα
πραγματικά κερδοφόρο
   website   είναι διαθέσιμα και σε ΣΕΝΑ!

 

ΒΙΒΛΙΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Έγραψα το βιβλίο «Μπορείς κι ΕΣΥ ν’ αυξήσεις τα κέρδη σου χρησιμοποιώντας το χρυσωρυχείο του  Internet   ... Όποια δουλειά κι αν κάνεις!» σκεπτόμενος ΕΣΕΝΑ, τον επαγγελματία της ελληνικής αγοράς.

Κι επίσης πρόσθεσα 4 ΔΩΡΕΑΝ Μοναδικά    Bonuses   που ολοκληρώνουν τη μέθοδο στο πώς ν’ αυξήσεις τα κέρδη σου από το ηλεκτρονικό εμπόριο.


Για να σε βοηθήσω ν’ αποφύγεις το τεράστιο πρόβλημα των χιλιάδων αποτυχημένων  websites , κατάφερα να τυποποιήσω το σύστημα που σε παίρνει από το χέρι και σε οδηγεί βήμα προς βήμα στο πώς ν’ αυξήσεις τα κέρδη σου μέσω του  Internet .


Και σού προσφέρω τα πάντα που ξέρω!

Ακόμη και το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να
χρησιμοποιήσεις τα ΙΔΙΑ Κείμενα Πώλησης
που απέφεραν σε μένα χιλιάδες πελάτες!

 

 Συμπεριέλαβα όλη τη γνώση που απέκτησα από τις έρευνες και τις εμπειρίες μου, καθώς κι όλα τα σημαντικά κομμάτια που ολοκληρώνουν το παζλ  «Πώς ν’ αυξήσεις τα κέρδη σου από το  Internet  στην Ελληνική αγορά».   

 

 Το επιχειρηματικό μοντέλο του «€μπορικού Πολεμιστή» σού δίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού Ιντερνετ όχι μόνο τις αποτελεσματικές τεχνικές πωλήσεων αλλά και το τι ακριβώς θα γράψεις τις ιστοσελίδες σου για να πείσεις τις επισκέπτες σου να ψωνίσουν από σένα. 

 

 Ναι, καλά διάβασες ... Το σημαντικότερο κομμάτι στην κατασκευή ενός κερδοφόρου  website  είναι τα κείμενα "ΠΕΙΘΟΥΣ" που οδηγούν τον επισκέπτη σου στην αγορά του προϊόντος σου ή της υπηρεσίας σου.  

Τα παίρνεις έτοιμα!

 

 Το πιο ανεκτίμητο μέρος του "πακέτου"    είναι τα έτοιμα πρότυπα πωλήσεων, όπου εσύ απλά συμπληρώνεις γρήγορα την ειδικότητά σου, στα κενά που σού παρέχω.

 Κι αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου ..., τα πρότυπα κειμένων για το τι ακριβώς θα γράψεις τις ιστοσελίδες σου για να πουλήσεις, είναι ένα μικρό μέρος του ολοκληρωμένου συστήματος «Πώς να Δημιουργήσεις ένα
  Site
    που Πουλά!».

 Λέω «μικρό μέρος», διότι η λίστα των κερδοφόρων εργαλείων μάρκετινγκ είναι πολύ μεγάλη για να χωρέσει εδώ ... το βιβλίο "Το  χρυσωρυχείο του Internet" και τα 3 ΔΩΡΕΑΝ εγχειρίδια που το συνοδεύουν, περιέχει ένα τεράστιο πακτωλό αποτελεσματικών επιχειρηματικών λύσεων για τη δουλειά σου.

Τα 5 συγγράμματα της επαγγελματικής σου επιβίωσης κι επιτυχίας μέσω του  Internet σού  δείχνουν:

 

Πώς να λύσεις τα 5 καταστροφικά προβλήματα που δυσκολεύουν σχεδόν όλους τις επαγγελματίες να πουλήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μέσω του Internet.
Ποια είναι τα μυστικά της «Κυβερνοδιάφημισης», πώς τα χρησιμοποιούν οι επιτυχημένοι επαγγελματίες στο Διαδίκτυο και γιατί η άγνοια του μέσου σού κοστίζει χάσιμο πελατών.
Ποια είναι και πώς να χρησιμοποιήσεις τα 21 αποτελεσματικότερα εργαλεία του €μπορικού Οπλοστασίου για να προωθήσεις τη δουλειά σου στο Internet ... τα μισά από αυτά είναι ΔΩΡΕΑΝ!
Ποια είναι τα στάδια που οδηγούν τον καταναλωτή σε αγοραστική απόφαση και πώς να τα εφαρμόσεις on & off-line στη στρατηγική των πωλήσεών σου ... για να τις αυξήσεις!
Ποιος είναι ο «Μυστικός Τύπος» που σου αποκαλύπτει τη μακροχρόνια Αξία του Πελάτη σου, για να οργανώσεις το marketing μέσω του Διαδικτύου για μακροπρόθεσμα κέρδη!
Μάθε το Επτασφράγιστο Μυστικό των επιτυχημένων επιχειρήσεων ... και κάνε το πράξη στο δικό σου επάγγελμα.
Η αλήθεια για τα Affiliate Προγράμματα στην Ελλάδα. Όλα όσα δεν σου είπαν ποτέ οι ψευτο-γκουρού για τις παγίδες που πρέπει να αποφύγεις στο affiliate Marketing!
 Κι ακόμη ...
Ποια είναι η ρίζα τις οικονομικής αποτυχίας όλων των επιχειρήσεων και τι ακριβώς να κάνεις για να μη συμπεριληφθείς στη στατιστική των «λουκέτων»!
Τι είναι η τακτική του σκηνοθέτη και πώς να τη χρησιμοποιήσεις για να εξουσιάσεις τα συναισθήματα του επισκέπτη σου.
Γιατί η «αδύνατο-να-αρνηθείς» προσφορά είναι το οξυγόνο τις ζωής του site σου και πώς να τη δημιουργήσεις ... λαμβάνεις έτοιμο πρότυπο κειμένου, όπου απλά συμπληρώνεις τις δικές σου παραμέτρους!
Τι είναι τα Κείμενα Επιθυμητής Ανταπόκρισης και πώς να πείσεις τον επισκέπτη σου να κάνει αυτό που ΕΣΥ θέλεις
Ποιες είναι οι 7 σημαντικότερες ιστοσελίδες ενός κερδοφόρου website και τι γράψεις για να τις στήσεις όσο το δυνατό γρηγορότερα ... λαμβάνεις έτοιμο πρότυπο κειμένου, όπου απλά συμπληρώνεις τις δικές σου παραμέτρους!
Πώς ν’ αποδείξεις την επαγγελματική σου αξία στον καταναλωτή, παρουσιάζοντας τα επιτεύγματά σου με πειστικό τρόπο. Πώς να μετατρέψεις τα προσόντα σου σε εργαλεία πώλησης!
  Αλλά έχει κι άλλα ...
Τα 7 σίγουρα βήματα επιτυχίας για να οδηγήσεις τον υποψήφιο πελάτη σου στην ταμειακή σου μηχανή. Αναλυτικά κι εύχρηστα σχεδιαγράμματα σού δείχνουν το πώς!
Πώς να διευκολύνεις τον επισκέπτη σου να κάνει αυτό που ΕΣΥ θέλεις δημιουργώντας ένα εύχρηστο Site.
Τι ακριβώς να κάνεις για ν' αξιολογήσεις τη σοβαρότητα των υποψηφίων πελατών σου ... και ν’ αφιερώσεις το χρόνο σου μόνο στους σοβαρούς ... κι όχι στους χασομέρηδες
Γιατί είναι μύθος ότι οι πελάτες σου θα σε βρουν κυρίως on-line ... και τι θα κάνεις για ν’ αποφύγεις την παγίδα της άσκοπης σπατάλης χρημάτων, που κάνει το 99% των διαφημιζόμενων στο Internet.
Ποιά ακριβώς βήματα ν’ ακολουθήσεις για να σιγουρευτείς ότι θα επιλέξεις τον αποδοτικότερο και ΤΙΜΙΟΤΕΡΟ web designer
Πώς να προκαθορίσεις τη σχέση σου με τον προγραμματιστή που θα σε βοηθήσει στη δημιουργία ενός κερδοφόρου site
Πώς να προσαρτήσεις το χρυσωρυχείο του Διαδικτύου στην επαγγελματική σου δραστηριότητα και να εισπράξεις το «χρυσάφι» που σού αναλογεί.

Όλα τα παραπάνω είναι ένα μόνο μέρος του βιβλίου «Μπορείς κι ΕΣΥ ν’ αυξήσεις τα κέρδη σου χρησιμοποιώντας το χρυσωρυχείο του Internet ... Όποια δουλειά κι αν κάνεις!» 


Αλλά η λίστα δεν τελειώνει εδώ ... 


Το βιβλίο «Χρυσωρυχείο του Internet»
 (έντυπη μορφή - 144 σελ.)    συνοδεύεται από άλλους τέσσερις Μοναδικούς ΔΩΡΕΑΝ οδηγούς, που συμβάλουν τα μέγιστα για να πετύχεις επαγγελματικά μέσω του Διαδικτύου. 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

1o Bonus:  Οδηγός Δημιουργίας Κερδοφόρου Site

Τα 13 "δεν-αφήνω-τίποτε-στην-τύχη" σχέδια δράσης, σε παίρνουν από το χέρι και σε οδηγούν με σιγουριά να στήσεις το ΔΙΚΟ σου Κερδοφόρο Site ... βήμα προς βήμα!  (PDF)  ... περισσότερα


ΑΡΘΡΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


2o Bonus:
  Κερδοφόρα Κυβερνο-Αρθρα

Τα 5 Βήματα για να Συνθέσεις το Άρθρο Πώλησης που Πείθει τους Επισκέπτες του Site σου να Γίνουν Πελάτες!  (PDF)
... Ακόμη κι αν σιχαίνεσαι το γράψιμο!

 
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

3o Bonus: Το Άδικο σου Πλεονέκτημα

Πώς να πείσεις τους καταναλωτές να προτιμήσουν  ΕΣΕΝΑ   δημιουργώντας ένα Μοναδικό Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα! (PDF)
Το Επιτυχημένο παράδειγμα της ΠΑΕ Εργοτέλης.


ΒΙΒΛΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ AFFILIATE ΕΛΛΑΔΑ

4o Bonus:  17 Απαντήσεις στις Κρίσιμες Ερωτήσεις
για τα Προγράμματα Affiliate στην Ελλάδα!

 Γιατί τα Affiliate Προγράμματα είναι η καλύτερη λύση για να βγάλεις λεφτά στο Ιντερνετ & πώς θα το πετύχεις σύντομα! (PDF)

 


Ρώτησε
Με ό,τι Θέλεις!

5o Bonus: Βάλε με να δουλέψω για ΣΕΝΑ!

VIP πρόσβαση στο €μπορικό Οπλοστάσιο Plus 
12μηνη Δωρεάν συνδρομή, όπου μπορείς να ρωτήσεις ό,τι απορία έχεις σχετικά με τη χρήση του πακέτου δημιουργίας ενός κερδοφόρου site ... ανεκτίμητη   βοήθεια!


Τώρα τα βήματα της επιτυχίας είναι διαθέσιμα και σε  ΣΕΝΑ!

 Αν θέλεις πραγματικά να βγάλεις χρήματα σου μέσω του
 Internet, χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία, ο συντομότερος τρόπος είναι ν’ αντιγράψεις μια επιτυχημένη συνταγή και να τη θέσεις σε λειτουργία στο δικό σου επάγγελμα.  
 

 Τώρα έχεις αυτή την ευκαιρία ... χρησιμοποίησε τη ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ μέθοδο, που σού δείχνει «πώς-το-έκανα» ... όχι απλά πώς να το κάνεις. Μια μόνο από τις εκατοντάδες δοκιμασμένες τεχνικές που μαθαίνεις, μπορεί ν’ αυξήσει τα κέρδη σου κατά πολλές χιλιάδες ευρώ! 

 
Απόκτησε το «Μπορείς κι ΕΣΥ ν’ αυξήσεις τα κέρδη σου χρησιμοποιώντας το χρυσωρυχείο του
 Internet... Όποια δουλειά κι αν κάνεις»  κι άρχισε να βρίσκεις πελάτες από το  Διαδίκτυο, τώρα! 

 
Γιώργος Δροσουλάκης

Ιδρυτής του €μπορικού Οπλοστασίου ™

 

 Υ.Γ.   Και μην ξεχνάς ότι επίσης λαμβάνεις 5 ΔΩΡΕΑΝ Bonuses για να Δημιουργήσεις ένα Website που Πουλά!     Μαζί  με την 12μηνη  πρόσβαση στο   site   €-Οπλοστάσιο  Plus  ,  τα Bonuses αυξάνουν την αξία του πακέτου σου 10 φορές τουλάχιστον. Όταν τα εγχειρίδια θα πουλιούνται στα βιβλιοπωλεία, η τιμή τους θα είναι 53 Ευρώ συνολικά. Και μπορείς να ρωτήσεις ό,τι  θέλεις σχετικά με τα εργαλεία που λαμβάνεις για πώς ν’ αυξήσεις τα κέρδη σου μέσω του  Internet  στο  VIP    €μπορικό Οπλοστάσιο  Plus   (12μηνη πρόσβαση ΜΟΝΟ για τα μέλη-αναγνώστες)


Υ.Υ.Γ.  Θα εκπλαγείς από το πόσο απλό είναι το να εφαρμόσεις κι εσύ αυτές τις κερδοφόρες τεχνικές και ν' αρχίσεις να εισπράττεις το κέρδος που σου αναλογεί από το Διαδίκτυο. Ο δωρεάν Οδηγός Δημιουργίας του Δικού σου Κερδοφόρου  WebSite  σε παίρνει από το χέρι και σε οδηγεί  βήμα προς βήμα για κτίσεις το ψηφιακό σου πωλητή! 

 
Υ.Υ.Υ.Γ. Η επιτυχία σου είναι εγγυημένη  ... αν αποφασίσεις ότι το «Χρυσωρυχείο του Internet» δε σε βοηθά ν’ αυξήσεις τα κέρδη σου, μπορείς να επιστρέψεις το βιβλίο για να λάβεις τα χρήματά που έδωσες για το βιβλίο, πίσω ... και να κρατήσεις ΔΙΚΑ σου τα ΔΩΡΑ ...και τις ευχαριστίες μας που μας δοκίμασες!
 


Τιμή ΜΟΝΟ 35 € + 4 € (έξοδα αποστολής)

 
Είναι η τιμή των 35 ευρώ δίκαιη; ... ΕΣΥ μόνο μπορείς να το κρίνεις ... έλα ΕΔΩ για να αποφασίσεις!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!  Παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας.

 Στη συνέχεια επικοινωνήστε και στο 281-0342019
για ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της παραγγελίας σας
(λόγω αλλαγής
 server , κάποια από τα e-mail δεν φθάνουν σε μας).

 

 

 
  
 
email :
ΟΝΟΜΑ:
ΕΠΙΘΕΤΟ:
Οδός:
Αριθμός Οδού:
Ταχ. Κωδικός:
Πόλη:
Σταθερό Τηλέφωνο:
Κινητό Τηλέφωνο:
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:
Αριθμός Αντιτύπων
"Χρυσωρυχείο Ιντερνετ":

Σχόλιο:

Γράψτε τον κωδικό
ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ τα κενά:

   
 


 
Τι Λένε για το
Χρυσωρυχείο 
του Internet

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

 

Θέλεις να κερδίσεις χρήματα στο Ιντερνετ, αλλά δεν ξέρεις το πώς;

Ανακάλυψε τις 17 κρισιμότερες απαντήσεις
για τα προγράμματα
Affiliate στην Ελλάδα!

Προγράμματα Affiliate Ελλάδα

Το e-Βιβλίο για το
Affiliate Marketing συμπεριλάμβάνεται
στα 5 Δωρεάν
BONUS στο
Χρυσωρυχείο του Ιντερνετ!