ΒΙΒΛΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

 


Είναι Δίκαιη η Τιμή;
Εσύ Αποφασίζεις!

Γιατί το «Χρυσωρυχείο του Ιντερνετ», με τα 4 συγγράμματα και την πρόσβασή σου στο VIP €μπορικό Οπλοστάσιο Plus προσφέρεται σε «δίκαιη» τιμή;

Έλαβα πολλές ερωτήσεις για το θέμα της τιμής ..., θεωρώ απόλυτα δικαιολογημένη την επιφυλακτικότητα και την ανασφάλεια που ίσως αισθάνεσαι, όταν πρόκειται να επενδύσεις σε κάποιο πρωτοποριακό προϊόν.

Θεωρώ λοιπόν υποχρέωσή μου όχι μόνο να σου εξηγήσω τι σού προσφέρω, αλλά και να σε καθησυχάσω με απόλυτη σαφήνεια ότι η ικανοποίησή σου είναι 101% ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ!

Τι παίρνεις και γιατί η τιμή είναι «δίκαιη»;

Αυτό που παίρνεις είναι αποτελεσματικές τεχνικές που μπορούν να μετατρέψουν το επάγγελμά σου σε μηχανή παραγωγής πλούτου ... η οργάνωση του δυσεύρετου αυτού υλικού μού πήρε πάνω από 17 χρόνια εξαντλητικής έρευνας και μού κόστισε κάμποσες χιλιάδες ευρώ.

Παίρνεις λοιπόν ένα δοκιμασμένο κι αποτελεσματικό σύστημα παραγωγής κέρδους μέσω του Διαδικτύου, χωρίς να πληρώσεις σε κόπο, χρήμα και χρόνο που απαιτεί η παραγωγή του. 

Αξίζει τα "λεφτά" του;

Αυτό θα το κρίνεις εσύ, αν απαντήσεις πρώτα πόσο κοστίζει η «αγορά» ενός (1) μόνο δικού σου πελάτη.

Πόσο εισπράττεις από κάποιο πελάτη σου που προήλθε αποκλειστικά από το site σου;

... ή, πόσο θα σου κόστιζε να αρχίσεις την δική σου επιχείρηση ως affiliate, και να αρχίσεις να κερδίζεις χρήματα από το Ιντερνετ, χωρίς να αγοράσεις ΚΑΝΕΝΑ προϊόν ... τι θα έλεγες, αν υπήρχε τρόπος να αρχίσεις ΜΟΝΟ με 100-187 ευρώ και να δεις το site σου, να παράγει 1.000 ευρώ ή περισσότερα κάθε μήνα;

Η  κρίσιμη ερώτηση: Αξίζει ο πελάτης σου 1.000 Ευρώ;

Η μακροχρόνια αξία ενός πελάτη φροντιστηρίου ξένων γλωσσών είναι 5.000 €.

Ένας πελάτης λογιστικού γραφείου, αξίζει μακροπρόθεσμα 30.000 ως και 100.000 €
  αν είναι ανώνυμη εταιρία.

Κι ένας πελάτης πιτσαρίας, ξοδεύει 130 € το χρόνο, αν τρώει μόνο 20 πίτσες ετησίως. Αυτό σημαίνει τζίρο 39.000 €, αν τον κρατήσεις για 30 χρόνια. Από αυτά το καθαρό σου κέρδος θα είναι τουλάχιστον 12.500 €. Για ένα προϊόν μικρής σχετικά αξίας, όπως οι πίτσες.

Αν λοιπόν το σύστημα εξεύρεσης πελατών που σού δίνω μαζί με τα ΚΕΙΜΕΝΑ πώλησης για κάθε σου ιστοσελίδα, σού αποφέρει ένα μόνο πελάτη, τότε το κέρδος σου θα κυμανθεί από 1.000 € μέχρι κάμποσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ανάλογα με τον κλάδο σου ... κι επαναλαμβάνω ... για ένα ΜΟΝΟ  πελάτη.

Υπολόγισε το κέρδος σου, αν το "Χρυσωρυχείο του Ιντερνετ", σού δώσει 10, 100 ή 1.000 πελάτες.


Αν το άμεσο κέρδος σου είναι 1.000 € ..., για ένα μόνο πελάτη ..., πόσο είναι κατά τη γνώμη σου δίκαιο να επενδύσεις σ’ ένα αποτελεσματικό σύστημα που εκτός από τη γνώση για ν’ αυξήσεις τα κέρδη σου, σου εξοικονομεί 12 τουλάχιστον χρόνια έρευνας και κόπου;

Με άλλα λόγια, θα μπορούσε να το ονομάσω το σύστημα των «1.000 € για ένα μόνο πελάτη»!

Παρόμοια courses στην Αγγλική γλώσσα, πουλιούνται στο Διαδίκτυο από 100 ως 970 δολλάρια.

Θα μπορούσαμε να χρεώνουμε τουλάχιστον 130 € το δικό μας ΜΟΝΑΔΙΚΟ πακέτο, αλλά αυτό δε θα επέτρεπε στο 90% των αναγνωστών να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους μέσω του Ιντερνετ.

Ζητήσαμε τη γνώμη σας

Αφού ζητήσαμε τη γνώμη πολλών επαγγελματιών, μέσω της on - line έρευνάς μας αλλά και με τηλεφωνικές συνομιλίες, η τιμή είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα των περισσοτέρων επαγγελματιών που θέλουν ν’ αυξήσουν τα κέρδη τους στο Ιντερνετ.

Αποφασίσαμε λοιπόν ότι θέλουμε να ωφελήσουμε όλους τους φιλόδοξους επαγγελματίες και να δώσουμε το βιβλίο, τους εκπαιδευτικούς οδηγούς, την υποστήριξη κι όλα τα άλλα
 bonus , σε απίστευτα προσιτή τιμή.

Για αυτό κοστολογήσαμε το πακέτο στην τιμή των 79 Ευρώ ...

Αλλά δεν θα πληρώσεις ούτε καν 79 € ...

Γιατί;

Διότι θέλουμε να αρχίσεις να κερδίζεις χρήματα από το Ιντερνετ και να γίνεις στην συνέχεια μέλος της ομάδας των συνεργατών μας, που προωθούν τα βιβλία και τις υπηρεσίες του €μπορικού Οπλοστασίου, με πολύ αξιόλογη προμήθεια! ...

Για να αυξήσουμε λοιπόν τον αριθμό των ικανοποιημένων συνεργατών μας, προσφέρουμε το πακέτο βιβλίων και 12μηνης συμβουλευτικής στην τιμή των 35 ΜΟΝΟ € ...

Και φυσικά λαμβάνεις εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τα 4 εγχειρίδια και μπορείς να κάνεις ό,τι ερώτηση θέλεις σχετικά με τα εργαλεία που λαμβάνεις για πώς ν’ αυξήσεις τα κέρδη σου μέσω του Internet , με την πρόσβαση σου στο site €-Οπλοστάσιο  Plus (μόνο για τους αναγνώστες μας)

   Για ν’ αρχίσεις κι εσύ να εισπράττεις τους πελάτες που αναλογούν από το Ιντερνετ απόκτησέ το ΕΔΩ

 

Υ.Γ. Αν χρειάζεσαι οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλώ στείλε μας την ερώτησή σου ΕΔΩ. Θα λάβεις την απάντησή σου σε 24 ώρες.


 
Τι Λένε για το
Χρυσωρυχείο 
του Internet

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

 

Θέλεις να κερδίσεις χρήματα στο Ιντερνετ, αλλά δεν ξέρεις το πώς;

Ανακάλυψε τις 17 κρισιμότερες απαντήσεις
για τα προγράμματα
Affiliate στην Ελλάδα!

Προγράμματα Affiliate Ελλάδα

Το e-Βιβλίο για το
Affiliate Marketing συμπεριλάμβάνεται
στα 5 Δωρεάν
BONUS στο
Χρυσωρυχείο του Ιντερνετ!