ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΕΡΔΟΥΣ

 


Γιατί το Επιχειρηματικό Σχέδιο
σού είναι απαραίτητο για
ν' αυξήσεις τα κέρδη σου
μέσω του Ιντερνετ!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

«Οι στόχοι μας θα επιτευχθούν χρησιμοποιώντας ένα επιχειρησιακό σχέδιο, το οποίο πρέπει να πιστέψουμε με πάθος και να το εφαρμόσουμε με όλη μας τη δύναμη.
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για την επιτυχία.»
  

Stephen A . Brennan {Αμερικάνος προπονητής basketball }

Από το Γιώργο Δροσουλάκη

  Πριν ξεκινήσεις την διαδικασία για να αυξήσεις τα κέρδη σου μέσω του Διαδικτύου, πρέπει να έχεις συνέχεια στο μυαλό σου τον απόλυτο στόχο της επιχείρησής σου, ο οποίος είναι μετρήσιμος.

 

Μετρήσιμος σε Ευρώ, Δολάρια ή οποιοδήποτε άλλο νόμισμα. Και κατά την μέτρηση των παραπάνω νομισμάτων που κατέληξαν στο ταμείο σου, αυτό που έχει σημασία είναι το ετήσιο κέρδος.

Μια επιχείρηση βρίσκεται στην αγορά, για αυτόν και για κανένα άλλο λόγο.

Για την επίτευξη αυτού του ετήσιου κέρδους, το επιχειρηματικό πλάνο σου είναι απαραίτητο. Και μάλιστα ΓΡΑΠΤΩΣ!

 

Μόνο έτσι θα έχεις την επίγνωση της χρησιμότητας των ιστοσελίδων σου και θα μπορέσεις να ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ με νομισματικές μονάδες αυτά τα οφέλη για την επιχείρησή σου.

 

Παρόλο που δεν είναι σκοπός αυτού του άρθρου να σου δείξει τον τρόπο οργάνωσης του επιχειρηματικού πλάνου της επιχείρησης σου, οι ιστοσελίδες σου αποτελούν μέρος των προωθητικών σου ενεργειών και πρέπει να τις δεις σαν μέρος του γενικού σου πλάνου.

 

Τα 5 μέρη του επιχειρηματικού σχεδίου σου

 

  Ελπίζοντας ότι τώρα έχεις οργανώσει (ή έστω άρχισες να το κάνεις) το γενικό επιχειρηματικό σχέδιο, προχωρούμε στην κατάρτιση του ειδικού πλάνου που αφορά στην οργάνωση των προωθητικών σου ενεργειών στο Διαδίκτυο.

 

Αυτό το σχέδιο θα σε καθοδηγήσει βήμα προς βήμα στο να κατευθύνεις τους συνεργάτες που πιθανότατα θα χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις και να διαφημίσεις τις ιστοσελίδες σου.

 

Αποτελείται από πέντε κύρια μέρη:

 

1. Τον καθορισμό του αντικειμενικού σου σκοπού.

 

2. Τον καθορισμό της αγοράς στόχου.

 

3. Τον καθορισμό των διαθέσιμων πόρων για την εφαρμογή του σχεδίου.

 

4. Τον καθορισμό των διαφημιστικών ή άλλων προωθητικών μεθόδων που θα χρησιμοποιήσεις για να προβάλεις τις ιστοσελίδες σου.

 

5. Την γραπτή παρουσίαση των παραπάνω.

 

Ο καθορισμός του αντικειμενικού σου σκοπού.

 

  Ο αντικειμενικός σκοπός της Διαδικτυακής σου παρουσίας είναι η αύξηση των κερδών της επιχείρησής σου.

 

Σε αυτό όμως το σημείο θέλω να σου ξεκαθαρίσω ότι στην αρχή της κατάρτισης του Διαδικτυακού επιχειρηματικού σου πλάνου, απλά ορίζεις το επίπεδο των κερδών που ΕΛΠΙΖΕΙΣ ότι θα έχεις.

 

Χρησιμοποιώ τη λέξη «ΕΛΠΙΖΕΙΣ» διότι δεν γνωρίζεις από την αρχή τι λειτουργεί και τι όχι.

Άρα θα πρέπει να ξεκινήσεις από κάπου, βάση ενός επιχειρηματικού σχεδίου και ανάλογα με το τι είναι αποτελεσματικό, να αφαιρείς και να προσθέτεις στο πλάνο σου τις ενέργειες
  που αποδεδειγμένα συνεισφέρουν θετικά στην επίτευξη του αντικειμενικού σου σκοπού.

 

Οι προσδοκίες σου θα ικανοποιηθούν ανάλογα με το πόσο ρεαλιστικός είναι ο αντικειμενικός σου σκοπός.

Αν δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία οργάνωσης μιας επιχείρησης, τότε σου προτείνω να θέσεις σαν πρώτο και κύριο στόχο την ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ για τη διαδικασία απόκτησης πελατών από το Ιντερνετ
.

 

Επίσης, πρέπει να αντιληφθείς ότι οι ιστοσελίδες σου μπορούν να συνεισφέρουν στην αύξηση των κερδών της επιχείρησής σου χωρίς να επιτυγχάνεται άμεση παραγγελία, από τον επισκέπτη των σελίδων σου.

 

Εφόσον η άμεση πώληση δεν είναι ο αντικειμενικός σκοπός όλων των Διαδικτυακών τόπων, είναι σημαντικό να ορίσεις τον αντικειμενικό σκοπό της ύπαρξης των δικών σου ιστοσελίδων.

 

Αυτός ο αντικειμενικός σκοπός, ανήκει συνήθως σε κατηγορίες:

 

- Να αποκτήσεις εμπειρία στη διαδικασία δημιουργίας πελατών μέσω του Διαδικτύου και εκτός αυτού.

 

- Στο να μειώσεις το κόστος λειτουργίας της επιχείρησής σου.

 

- Στο να αυξήσεις άμεσα τις πωλήσεις σου από το Internet .

 

Για να τα δούμε...

συνεχίζεται ΕΔΩ

Έχεις ήδη ένα site  κι αναρωτιέσαι γιατί δεν πουλά ; Ή Διερωτάσαι πώς θα στήσεις τις επαγγελματικές σου ιστοσελίδες σου χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία; Τώρα υπάρχουν οι απαντήσεις που ψάχνεις!

 

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Ο Γιώργος Δροσουλάκης σε βοηθά να κτίσεις το δικό σου κερδοφόρο website , δείχνοντάς σου το πώς αντλεί το 50% των δικών του πελατών από το Ιντερνετ.

Αύξησε
 τα κέρδη σου μέσω του Διαδικτύου, ακολουθώντας τα αναλυτικά βήματα του βιβλίου «Μπορείς κι ΕΣΥ ν’ αυξήσεις τα κέρδη σου χρησιμοποιώντας το χρυσωρυχείο του Ιντερνετ ... όποια δουλειά κι αν κάνεις!»Κι απόκτησε τα 4 ΔΩΡΕΑΝ Μοναδικά   Bonuses  που ολοκληρώνουν τη μέθοδο στο πώς ν’ αυξήσεις τα κέρδη σου από το ηλεκτρονικό εμπόριο με τον οικονομικότερο και συντομότερο τρόπο.

Για να αυξήσεις τα κέρδη σου μέσω του Ιντερνετ πάτησε ΕΔΩ

Ζήτησε κι ΕΣΥ ΤΩΡΑ το εντελώς ΔΩΡΕΑΝ   
e-Περιοδικό
€μπορικό Οπλοστάσιο
συμπληρώνοντας
το e-mail σου στην παρακάτω φόρμα εγγραφής!

Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Για να λαμβάνεις
το
ΔΩΡΕΑΝ
€μπορικό Οπλοστάσιο
γράψε το email σου:


 

 Γράψε τα γράμματα
στο 
παρακάτω πεδίο: