ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

 

 

Μοναδικό Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα.
Απαντήσεις στις Ερωτήσεις
για το πώς να δημιουργήσεις το
Δικό σου Κερδοφόρο ΜΑΠ!

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Επικέντρωσε τις δυνάμεις σου εκεί που υστερούν οι ανταγωνιστές σου, δημιουρργώντας το
Μοναδικό σου Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα!

Bruce Henderson

Στο άρθρο με τίτλο «Η Στρατηγική Μαρκετινγκ του Αί-Βασίλη», εξηγήσαμε το γιατί ο Αϊ-Βασίλης ίσως διαθέτει το ισχυρότερο Μοναδικό Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα στον πλανήτη.

Λάβαμε 189 ερωτήσεις που αφορούν τη δημιουργία ενός Μοναδικού Ανταγωνιστικού Πλεονεκτηματος για τη δική σου, επαγγελματική δραστηριότητα. Πώς δηλαδή, το «Χρυσωρυχείο του Ιντερνετ» και ο «Οδηγός Δημιουργίας του Δικού σου ΜΑΠ» συνεισφέρουν στην αύξηση των κερδών σου. 

1η Ερωτηση: Ποιο είναι το κύριο συστατικό για ένα Μοναδικό Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα;

1η Απάντηση: Το Μοναδικό Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα πρέπει να είναι αυτό, που οι ανταγωνιστές σου δεν μπορούν να προσφέρουν ή δεν προσφέρουν. Πρέπει να είναι μοναδικό. 

Στο παράδειγμα της ΠΑΕ Εργοτέλης, μαθαίνει το πώς ο Εργοτέλης δημιούργησε ένα Μοναδικό Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα ΟΥΣΙΑΣ ... όχι κούφιες λέξεις ενός καλοφτιαγμένου διαφημιστικού τρικ.

2η Ερωτηση: Που οφείλεται η αποτελεσματικότητα ενός δυνατού Μοναδικού Ανταγωνιστικού Πλεονεκτήματος;

2η Απάντηση: Το Μοναδικό Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα πρέπει να είναι τόσο δυνατό, ώστε να μπορεί να «κινήσει τις μάζες» ... να παράγει δηλαδή πολλούς νέους πελάτες για το προΙόν, ή την υπηρεσία σου.

Στο παράδειγμα μας, ανακαλύπτεις το πώς η ΠΑΕ Εργοτέλης, μέσω του ΜΑΠ, ήρθε 4η σε εισπράξεις το 2004-2005.  

3η Ερωτηση: Υπάρχει αποτελεσματικός τρόπος για να δημιουργήσω το δικό μου Μοναδικό Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα, ακόμη κι αν ο χρόνος με πιέζει; 

3η Απάντηση: Υπάρχει! 

 Ο Οδηγός «Μοναδικό Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα» σου δίνει 2 βήματα δημιουργίας του δικού σου ΜΑΠ, για να μπορέσεις να τονίσεις το που διαφέρεις από τους ανταγωνιστές σου και να διευκρινίσεις τους λόγους για τους οποίους ο καταναλωτής θα ωφεληθεί αν σε προτιμήσει.

1ο Βήμα: Γράψε όλα τα λάθη που κάνουν ή τις αδυναμίες που έχουν οι ανταγωνιστές σου στον κλάδο σου. Τι δυσαρεστεί τους πελάτες του κλάδου; Τι παραπάνω θέλουν να έχουν αλλά δεν τους το δίνουν οι επιχειρήσεις του χώρου σου;

Οι περισσότερες επιχειρήσεις _____________ (γράψε τον κλάδο, π.χ. κατάστημα ρούχων, ασφαλιστικός σύμβουλος, κ.τ.λ.) κάνουν ή δεν κάνουν _______________________________________________

 4η Ερωτηση: Τι περιέχει το 2ο Βήμα: 

 4η Απάντηση: Το 2ο βήμα, σού δίνει μια απλή «φόρμουλα», με 2 κενά, που σου ζητά να γράψεις τι ακριβώς κάνει το site σου και την επιχείρησή σου διαφορετική από αυτή των ανταγωνιστών σου και γιατί ο καταναλωτής πρέπει να σε προτιμήσει.

 5η Ερωτηση: Δεν έχω χρόνο, για να σκέφτομαι. Από πού θα βρω τις φράσεις, για να συμπληρώσω τα 2 κενά, και να δημιουργήσω το δικό μου κερδοφόρο Μοναδικό Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα;

5η Απάντηση: Στη
σελίδα 9, λαμβάνεις μια λίστα με τα 10 σημαντικότερα σημεία, στα οποία μπορείς να διαφοροποιηθείς από τους ανταγωνιστές σου.

Όχι μόνο ανακαλύπτεις τις ελλείψεις των ανταγωνιστών σου, αλλά μπορείς επίσης και ν’ αποφασίσεις γρήγορα, τον τομέα στον οποίο θα δουλέψεις σκληρά για ν’ αποκτήσεις το μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

6η Ερωτηση: Γιατί προσφέρεις τον Οδηγό «Μοναδικό Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα» ως συμπλήρωμα του βιβλίου «Το Χρυσωρυχείο του Ιντερνετ»; 

 6η Απάντηση: Το Internet προσφέρει την ιδανική λύση για να πειραματιστείς με διάφορα ΜΑΠ, πριν καταλήξεις σ’ αυτό που σε εκφράζει και μπορείς πάνω απ’ όλα να τηρήσεις ως υπόσχεση. Μπορείς να το τροποποιείς με ελάχιστο κόστος, κάτι που δεν συμβαίνει με τα έντυπα ή τις διαφημιστικές σου πινακίδες.

7η Ερωτηση: Ποιο είναι το ΜΑΠ του €μπορικού Οπλοστασίου;

7η Απάντηση: Είναι «Να Σου Παρέχει Αποτελεσματικές και Δοκιμασμένες Τεχνικές για ν’ Αυξήσεις τα Κέρδη της Επαγγελματικής σου Δραστηριότητας»

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ σημαίνει, ότι εγώ, ο Γιώργος Δροσουλάκης, ιδρυτής του €μπορικού Οπλοστασίου
, τις δοκίμασα προσωπικά. 

8η Ερωτηση: Σε τι μπορεί να με ωφελήσει ως επαγγελματία ή επιχειρηματία, το βιβλίο « Χρυσωρυχείο του Ιντερνετ» και οι οδηγοί επιχειρηματικής επιτυχίας που το συνοδεύουν;

8η Απάντηση: Σε έρευνα της GEM με τίτλο «Η Επιχειρηματικότητα στα πρόθυρα της κρίσης» αποκαλύπτει ότι 220.00 Έλληνες επαγγελματίες, βάζουν λουκέτο, κάθε χρόνο ... ποσοστό 18%!

Μια από τις κύριες αιτίες, είναι ότι η ευρεία πλειονότητα των επιχειρηματιών (78%) δηλώνει, ότι δεν έχει λάβει καμία σχετική εκπαίδευση – κατάρτιση, ως προς την έναρξη μιας επιχείρησης.

Ο παραλογισμός εστιάζεται στην πανάκριβη απόκτηση πτυχίων, αξίας τουλάχιστον 60.000 Ευρώ, για την μικρή πιθανότητα μιας πρόσληψης στο δημόσιο, με μισθό πείνας.

Οι ίδιοι άνθρωποι, στην συντριπτική τους πλειονότητα, 78%, δεν ξοδεύουν ούτε ένα ευρώ, για να αποκτήσουν μια στοιχειώδη κατάρτιση στη δημιουργία και προώθηση μιας επαγγελματικής δραστηριότητας, πάνω στην οποία στηρίζουν όλη τους τη ζωή.
 

Το «Χρυσωρυχείο του Ιντερνετ» σού προσφέρει, όχι μόνο τα βήματα για να δημιουργήσεις ένα site που πουλά, αλλά και την εμπορική τεχνογνωσία για να οργανώσεις την επαγγελματική σου δραστηριότητα, στους τομείς της διαφημιστικής κειμενογραφίας, της επικοινωνίας με τους πελάτες σου, την αποτελεσματική διαδικασία της πώλησης και την επίτευξη των οικονομικών στόχων σου.

Έχεις ήδη ένα site κι αναρωτιέσαι γιατί δεν πουλά ; Ή Διερωτάσαι πώς θα στήσεις τις επαγγελματικές σου ιστοσελίδες σου χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία; Τώρα υπάρχουν οι απαντήσεις που ψάχνεις!


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Ο Γιώργος Δροσουλάκης σε βοηθά να κτίσεις το δικό σου κερδοφόρο website , δείχνοντάς σου το πώς αντλεί το 50% των δικών του πελατών από το Ιντερνετ.

Αύξησε  τα κέρδη σου μέσω του Διαδικτύου, ακολουθώντας τα αναλυτικά βήματα του βιβλίου «Μπορείς κι ΕΣΥ ν’ αυξήσεις τα κέρδη σου χρησιμοποιώντας το χρυσωρυχείο του Ιντερνετ ... όποια δουλειά κι αν κάνεις!»


Κι απόκτησε τα 4 ΔΩΡΕΑΝ Μοναδικά Bonuses που ολοκληρώνουν τημέθοδο στο πώς ν’ αυξήσεις τα κέρδη σου από το ηλεκτρονικό εμπόριο με τον οικονομικότερο και συντομότερο τρόπο .

Για να αυξήσεις τα κέρδη σου μέσω του Ιντερνετ πάτησε ΕΔΩ

 

Ζήτησε κι ΕΣΥ ΤΩΡΑ το εντελώς ΔΩΡΕΑΝ   
e-Περιοδικό
€μπορικό Οπλοστάσιο
συμπληρώνοντας
το e-mail σου στην παρακάτω φόρμα εγγραφής!

Για να λαμβάνεις
το
ΔΩΡΕΑΝ
€μπορικό Οπλοστάσιο
γράψε το email σου:
 


 

 Γράψε τα γράμματα
στο 
παρακάτω πεδίο: