ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

 

 

Επιδότηση στο
Ηλεκτρονικό Εμπόριο.

ηλεκτρονικο εμποριο επιδοτηση

Τι επιδότηση μπορώ να πάρω
στο ηλεκτρονικό εμπόριο για
να προωθήσω τη δουλειά μου;

 

Το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ με τίτλο «Ψηφιακή Σύγκλιση» παρέχει επιδότηση στις επιχειρήσεις που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Αφορά τις επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτύξουν ηλεκτρονικές πωλήσεις, τη στήριξη εξαγωγικών εταιρειών της Βορείου Ελλάδος, την ψηφιακή ανάπτυξη τουριστικών επιχειρήσεων ξενοδοχεία, πρακτορεία κ.λπ.

Τι προσφέρουν τα προγράμματα επιδότησης στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Το πρόγραμμα θα χρηματοδοτήσει επενδύσεις συνολικής αξίας 120 εκατ. ευρώ (με δημόσια δαπάνη στο 50% των επενδυτικών σχεδίων) μικρών και μεσαίων υφιστάμενων επιχειρήσεων όλης της χώρας.

Κυρίως αφορά εμπορικές επιχειρήσεις ή όσες έχουν και εμπορική δραστηριότητα, με στόχο να αναπτύξουν ηλεκτρονικά καταστήματα με δυνατότητα ηλεκτρονικών συναλλαγών με τους πολίτες μέσω πιστωτικών καρτών.

 

  Το πρόγραμμα «Ψηφιακή ενίσχυση των ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων για τη δημιουργία διαδικτυακών τόπων προβολής και συστημάτων ηλεκτρονικών κρατήσεων», θα επιδοτήσει επενδύσεις αξίας 75 εκατ. ευρώ.

Οι τουριστικές επιχειρήσεις θα επιδοτηθούν για την ολοκληρωμένη και ποιοτική παρουσίασή τους στο Διαδίκτυο, την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών κρατήσεων, τη δημιουργία σημείων ασύρματης πρόσβασης κ.λπ.

Οι επενδύσεις μπορεί να έχουν ύψος από 7.000 ευρώ έως 40.000 ευρώ και η επιχορήγηση φτάνει στο 60% του παραπάνω προϋπολογισμού.

Παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον το πρόγραμμα «Υποστήριξη Ομάδων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων για Δραστηριότητες Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης».

Για όσους ενδιαφέρονται για μια τέτοια επιδότηση στο ηλεκτρονικό εμπόριο και την καινοτομία, μπορούν να επικοινωνούν στη Γενική Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας (ΕΥΣΕΔ-ΕΤΑΚ)


Δ/νση: Μεσογείων 14-18, 115 10 Αθήνα
Υπεύθυνος: Ν. Σαργιάνος, Κ. Κωδωνάς
Τηλέφωνο: 210 7458196, 210 7458123 

 

 Ζήτησε κι ΕΣΥ ΤΩΡΑ το εντελώς ΔΩΡΕΑΝ   
e-Περιοδικό
€μπορικό Οπλοστάσιο
συμπληρώνοντας
το e-mail σου στην παρακάτω φόρμα εγγραφής!

 

Για να λαμβάνεις
το
ΔΩΡΕΑΝ
€μπορικό Οπλοστάσιο
γράψε το email σου:


 

 Γράψε τα γράμματα
στο 
παρακάτω πεδίο: