ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ

 

 


Πώς
 γεννήθηκε το
 «€μπορικό Οπλοστάσιο»


Το 1998 δημοσίευσα το μοναδικό για το είδος του εγχειρίδιο, στο  φροντιστηριακού marketing,  με τίτλο «3 Κερδοφόρα Όπλα για την Εκπαιδευτική σου Επιχείρηση».

   

 Σκοπός μου ήταν να δείξω στον συνάδελφο ιδιοκτήτη φροντιστηρίου, τις εναλλακτικές λύσεις στο Marketing του σχολείου του, χωρίς να πληρώσει αμέτρητα χρήματα.

 

 Το μήνυμα που θέλησα να περάσω αγαπητέ φίλε, ήταν ότι η μικρή σου επιχείρηση δεν θα επιβιώσει αν δεν την τροφοδοτήσεις με κάποιες ποσότητες κινητήριας δύναμης που θα την σπρώξουν προς τα μπρος.

 

 Μόνο που για σένα, αυτή η κινητήρια δύναμη, δεν θα είναι τα ατελείωτα χρήματα μιας μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας… θα είναι η αστείρευτη ενέργεια που θα βρεις μέσα σου, για να εφαρμόσεις τις τεχνικές που σου προτείνω.

 

 Οι εναλλακτικές λύσεις που πρότεινα τότε στους συναδέλφους μου, ήταν στην ουσία η χρήση των «€μπορικών Όπλων».

 Ήταν η χρήση του γραπτού επιχειρηματικού πλάνου, η απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη μαθητή και η χρήση του Διαδικτύου για την προώθηση της φροντιστηριακής επιχείρησης, που το 1998 φάνταζε σαν κάτι πολύ ΑΙΡΕΤΙΚΟ!

 

 Και χωρίς να το συνειδητοποιώ απόλυτα εκείνη τη στιγμή, το «€μπορικό Οπλοστάσιο» πήρε σάρκα και οστά, γεννώντας στην συνέχεια τον  «€μπορικό Πολεμιστή».

Η μύησή σου στην Αγοραλογία και
στην «Αγωγή» του €μπορικού Πολεμιστή

 Το «€μπορικό Οπλοστάσιο» είναι κάτι πολύ περισσότερο από τη διδασκαλία χρήσης του Internet  για να προωθήσεις το επάγγελμά σου.

Σκοπεύει, όχι μόνο να σε «μυήσει»στις αρχές της Αγοραλογίας (
marketing) αλλά και ν' αποτελέσει την αφετηρία για μια «αγωγή» ΕΚΟΥΣΙΑΣ αυτοβελτίωσης.

 

 Γιατί αγοραλογία;

 

 Διότι χωρίς αυτές τις αρχές, η χρήση του μέσου επικοινωνίας (web)  δεν αποδίδει καρπούς. Ο Δούρειος Ίππος ήταν το μέσο (medium) για να εισάγει τους Έλληνες πολεμιστές εντός των τειχών της Τροίας. Αν δεν ήξεραν όμως να πολεμούν, ήταν χαμένοι.

 

 Το ίδιο ισχύει και στο εμπορικό πεδίο της μάχης.

 

 Το «€μπορικό Οπλοστάσιο» δίνει μεγάλη έμφαση στη διείσδυση αγοράς μέσω του Internet.

 Γιατί;

 Διότι οι λειτουργίες του εικονικού καταστήματος που σού προτείνω να στήσεις, είναι ακριβώς οι ίδιες με αυτές ενός off - line  καταστήματος, γραφείου ή άλλου είδους επιχείρησης.

 

 Με μια μόνο σημαντική, προς όφελός σου, διαφορά …, παρόλο που το στήσιμο ενός αποτελεσματικού web  site  απαιτεί χρόνο, ενέργεια και βαθιά γνώση του κλάδου σου, δεν απαιτεί τα χρήματα που χρειάζεται το στήσιμο μιας εκτός Διαδικτύου δραστηριότητας.

 

 Ο Οδυσσέας του σήμερα, στήνει πρώτα το πάμφθηνο εικονικό του κατάστημα, για να ελέγξει την ικανότητά του να προσελκύσει σε αυτό πελάτες.

 

 Και στήνει το πραγματικό κατάστημά του, μόνο, και ΜΟΝΟ όταν ανακαλύψει την ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ αποτελεσματική διαδικασία προσέλκυσης πελατών.

                 

Η «αγωγή» του €μπορικού Πολεμιστή


 Τα «€μπορικά όπλα» δεν είναι μόνο στρατηγικές και τεχνικές εξεύρεσης πελατών.

Είναι η εκπαιδευτική φιλοσοφία για την αγωγή του €μπορικού Πολεμιστή.

 Αποτελεί μια στάση ζωής, όπου το χρήμα δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά το μέσο επίτευξης των άλλων σημαντικότερων στόχων σου.
   

 
Ανακάλυψε τις 7+1 Αρχές του €μπορικού Πολεμιστή ΕΔΩ

 

Αν επιθυμείς να δοκιμάσεις το πως το €μπορικό Οπλοστάσιο μπορεί να σε ωφελήσει στην επαγγελματική σου δραστηριότητα, τότε ζήτησε τη ΔΩΡΕΑΝ σου συνδρομή ΕΔΩ


 ΝΕΟ!!
Το Χρυσωρυχείο
του Ιnternet

ΒΙΒΛΙΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Αν θέλεις κι ΕΣΥ ν' αυξήσεις τα κέρδη σου από το Internet
πάτησε
 ΕΔΩ


Τι λέει το google
για μας!


Η 1η, 2η & 3η θέση
είναι ΔΙΚΗ μας!