ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ

 

 

   
  
Είναι "αετονύχηδες"
όποιοι δημιουργούν Ιστοσελίδες;

Είναι οι web designers που στήνουν ιστοσελίδες «αετονύχηδες»;

Τα πιο πολλά παράπονα που δεχτήκαμε στο €μπορικό Οπλοστάσιο, σχετικά με ιστοσελίδες για on-line διαφήμιση, αφορούσαν στην παραπάνω ερώτηση.

Αρχής εξ αρχής θέλω να κάνω απόλυτα σαφές ότι δε δημοσιεύουμε το παρόν για να επιτεθούμε στους webdesigners.

Μια αντιπροσωπευτική άποψη «παραπονούμενου» επαγγελματία βρίσκεται στο εξαιρετικό site
 go-online.gr στη διεύθυνση http://www.go-online.gr/community/forum/viewtopic.php?t=432

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Το €μπορικό Οπλοστάσιο δεν υιοθετεί σε καμία περίπτωση την άποψη του επιστολογράφου για τους κατασκευαστές και σχεδιαστές ιστοσελίδων.

Ας το δούμε:

«Αγαπητοί φίλοι

Το μεγάλο πρόβλημα με τους αετονύχηδες στην Ελλάδα που φτιάχνουν το οποιοδήποτε απλό ή δυναμικό website , ακόμα και e-shop , είναι το μετά ...

Μπορεί να έχω το καλύτερο, το ομορφότερο , το πιο γρήγορο με τις πιο καλές τιμές website - e-shop, αλλά από επισκέψεις - πωλήσεις τι γίνεται?

Ποια είναι αυτή η εταιρεία που παρέχει ικανό after sales service και προώθηση σε μηχανές αναζήτησης ή προγράμματα μέσω Google adsence κλπ κλπ , έτσι ώστε το "μαγαζί " μου να έχει 200-300 επισκέπτες την ημέρα , έτσι ώστε να έχω 1-2 πωλήσεις και να πω κάποια στιγμή "Άξιζαν τα λεφτά, τα έκανα απόσβεση"?

Που είναι η υποστήριξη και η προώθηση ? ΟΕΟ (Να το ελαφρύνω λίγο)

Ξέρετε το in.gr τι ζητάει για διαφήμιση? Θα σας φύγει το κεφάλι!!!!

Ποιός μου εγγυάται, όταν μου λέει η τάδε σελίδα ότι έχει 5000 επισκέπτες την μέρα, ότι είναι αλήθεια? Ποιός μου δείχνει τα στατιστικά του?
Έτσι δεν κάνουμε δουλειά και δεν πρόκειται ποτέ να κάνουμε.

Απλά εξέθεσα την άποψή μου και όποιος θέλει την σχολιάζει.
Τα σέβη μου!!!

Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 23, 2006 3:35 pm»

Παρατηρήσεις από το €μπορικό Οπλοστάσιο

 

1. Ο αρθρογράφος ΔΕΝ υπέγραψε την πολύ ενδιαφέρουσα επιστολή του.

 

2. «Το πρόβλημα με τους αετονύχηδες είναι το μετά». Υποθέτουμε ότι με τη λέξη «αετονύχηδες» ο αρθρογράφος εννοεί απατεώνες..

 

3. Η 1η, 2η & 3η ερώτηση, αναφέρεται στο ζήτημα του support μετά την πώληση. Ο αρθρογράφος είναι αρκετά σαφής σε ότι αφορά την προώθηση μέσω των μηχανών αναζήτησης. Επιζητά μάλιστα συγκεκριμένο ημερήσιο αριθμό επισκεπτών (200-300) και μετατροπή του 1% των επισκεπτών σε πελάτες.

 

4. Θεωρεί ότι οι τιμές του in.gr είναι πολύ ψηλές για τη δική του επιχείρηση.

 

5. Αμφισβητεί τα στατιστικά που ίσως λάβει από κάποιον επαγγελματία που εμπλέκεται στην προώθηση του siteτου.

 

6. ΟΕΟ (Να το ελαφρύνω λίγο). Προσπαθεί να ελαφρύνει το θέμα.

 

Σχόλια από το €μπορικό Οπλοστάσιο

1. Η επιστολή, παρά τα πολύ καυτά θέματά της, θα είχε μεγαλύτερη αξία αν ήταν ενυπόγραφη.

 

2. Για να χαρακτηρίσεις κάποιον επαγγελματία απατεώνα, θα πρέπει να παραβεί τους όρους μιας έγγραφης συμφωνίας. Ο επιστολογράφος ΔΕΝ αναφέρει πουθενά την ύπαρξη γραπτής συμφωνίας για δημιουργία ιστοσελίδων και την αθέτηση της εκ μέρους του webdesigner .

 

3. Κι αυτή η παράγραφος είναι συνέχεια του 2. Δεν αναφέρεται πουθενά ότι ο web designer  συμφώνησε γραπτώς ότι το site που δημιούργησε, θ' αποφέρει εγγυημένα 200-300 επισκέπτες ημερησίως κι ότι θα υπάρχει μετατροπή (conversion rate) 1% των επισκεπτών σε πελάτες.

 

4. Το αν η τιμή μιας διαφημιστικής καμπάνιας είναι υπερβολική, καθορίζεται από το κέρδος ή τη ζημία που παράγει.

 

5. Σήμερα μπορεί ο οποιοσδήποτε να λάβει αντικειμενικά στατιστικά στοιχεία μοναδικών επισκεπτών από την εταιρία που φιλοξενεί τις ιστοσελίδες του.

 

6. Η προώθηση της δουλειάς σου είναι ένα θέμα, με το οποίο δεν «παίζεις».

Δεν κάνεις «πλακίτσα» με το ψωμί της οικογένειάς σου.

Αγαπητοί φίλοι στείλτε μας την ΠΟΛΥΤΙΜΗ γνώμη σας ... τα παράπονά σας ... τις σκέψεις σας ... δεν είναι ανάγκη να συμφωνείτε μαζί μας ... γράψτε μας ΕΔΩ

Print  |  Bookmark  

 Top of page

Έχεις ήδη ένα site  κι αναρωτιέσαι γιατί δεν πουλά ; Ή Διερωτάσαι πώς θα στήσεις τις  επαγγελματικές σου ιστοσελίδες σου χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία; Τώρα υπάρχουν οι απαντήσεις που ψάχνεις!


ΒΙΒΛΙΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Ο Γιώργος Δροσουλάκης σε βοηθά να κτίσεις το δικό σου κερδοφόρο website , δείχνοντάς σου το πώς αντλεί το 50% των δικών του πελατών από το Ιντερνετ.

Αύξησε
 τα κέρδη σου μέσω του Διαδικτύου, ακολουθώντας τα αναλυτικά βήματα του βιβλίου «Μπορείς κι ΕΣΥ ν’ αυξήσεις τα κέρδη σου χρησιμοποιώντας το χρυσωρυχείο του Ιντερνετ ... όποια δουλειά κι αν κάνεις!»Κι απόκτησε τα 4 ΔΩΡΕΑΝ Μοναδικά   Bonuses  που ολοκληρώνουν τη μέθοδο στο πώς ν’ αυξήσεις τα κέρδη σου από το ηλεκτρονικό εμπόριο με τον οικονομικότερο και συντομότερο τρόπο.

Για να αυξήσεις τα κέρδη σου μέσω του Ιντερνετ πάτησε ΕΔΩ


 ΝΕΟ!!
Το Χρυσωρυχείο
του Ιnternet

ΒΙΒΛΙΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Αν θέλεις κι ΕΣΥ ν' αυξήσεις τα κέρδη σου από το Internet
πάτησε
 ΕΔΩ


Τι λέει το google
για μας!


Η 1η, 2η & 3η θέση
είναι ΔΙΚΗ μας!