ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ

 

 


Η Απόφαση να Πάρεις την Ζωή σου, στα
Χέρια σου, δεν έχει να κάνει μόνο με το Χρήμα!
 

 

Ζωή στα Χέρια σου

Το μεγαλύτερο λάθος μου στη ζωή, είναι ότι
«έκανα εργοδότη μου, τον νομοθέτη, το κράτος»!

Στέλιος, συνταξιούχος πυροσβέστης

Αγαπητέ φίλε του €μπορικού Οπλοστασίου,

Το παρόν άρθρο, θα μου κοστίσει ακριβά, διότι με κάνει απίστευτα αντιπαθητικό. 

Όμως η σχέση μου με τους αναγνώστες μου, τους €μπορικούς Πολεμιστές, κτίζεται μόνο μέσω ειλικρινειας.

Για αυτό προτιμώ να είμαι χρήσιμος παρά ευχάριστος ... λίγες μέρες πριν τις εκλογές του 2012, τα λόγια του φίλου μου του Στέλιου, με συγκλόνισαν ...ο ίδιος διαπίστωσε, με τον πιο απάνθρωπο τρόπο, ότι το λάθος του να κάνει το κράτος, εργοδότη του, αποδεικνύεται ήδη μοιραίο.


Γράφουμε τις παρακάτω γραμμές, για να συνεισφέρουμε στο να πάρεις μια μεγάλη προσωπική και ΠΟΛΙΤΙΚΗ απόφαση, που είναι ΔΙΑΡΚΗΣ και σε ακολουθεί συνέχεια, όσες μέρες κι αν πέρασαν από τις εκλογές:

"Τι διδάσκεις στα παιδιά και τι πορεία ακολουθείς από δω και πέρα ως επαγγελματίας;

Παρατήρηση:
 Δηλώνουμε εξ' αρχής ότι ΔΕΝ είμαστε ούτε εργατοπατερούληδες, ούτε εθνοσωτήρες, ούτε τηλε-πατριωτάρες, και ΔΕΝ έχουμε την ΣΩΣΤΗ απάντηση για σένα ... αυτή θα την βρεις μόνος σου, μέσα σου!

Το μεγάλο πρόβλημα του κάθε πολίτη, δεν είναι ότι οι ξετσίπωτοι πολιτικάντηδες, δίνουν ψευδείς υποσχέσεις για ευημερία.  

 

Το πρόβλημα είναι ότι ένα μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος έχει την αφέλεια να τους πιστεύει και να νομίζει ότι θα λύσει τα προσωπικά και οικονομικά προβλήματα του καθενός μας. 

 

Η σκληρή αλήθεια, που κανείς πολιτικάντης δεν σου λέει, είναι ότι ήρθε η ώρα να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου.

Να δημιουργήσεις δηλαδή μια τουλάχιστον θέση εργασίας για τον εαυτό σου και να αρχίσεις να εισπράττεις εισόδημα από την ελεύθερη αγορά (αν ήμουν πολιτικός, ξέρω ότι με την παραπάνω δήλωση, δεν θα έβρισκα ούτε τη δική μου στην ψήφο! ... συμφωνείς;)

 

Δυστυχώς, ούτε η ελληνική οικογένεια (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων), ούτε το σχολείο, δεν διδάσκει τα παιδιά μας, ότι το ελεύθερο επάγγελμα, είναι ο μοναδικός δρόμος επιβίωσης και ευημερίας. 

 

Γιατί δυστυχώς; 

 

Διότι η αργομισθία του «βρέξει-λιάξει στο δημόσιο», δεν είναι απλά ένα απατηλό όνειρο, αλλά  αποδείχθηκε ως το πιο ΣΙΧΑΜΕΡΟ ναρκωτικό, στο οποίο εθίστηκε ένας ολόκληρος λαός, με 4000 χρόνια ιστορία στις δραστηριότητες της ελεύθερης αγοράς. 

 

Το άθλιο ναρκωτικό, χορηγήθηκε σε μεγαδόσεις, για ανταλλαγή ψήφων. Σού δίνω θεσούλα, μου δίνεις «ψηφαλάκι».  

 

Ο Στέλιος, ένας καλός φίλος και βετεράνος πυροσβέστης, είδε την σύνταξή του να μειώνεται κατά οκτακόσια (800) ευρώ το μήνα. 

 

Αλλά η μεγάλη ληστεία εις βάρος του Στέλιου, είναι στο χώρο των παροχών υγείας ... μετά από 30 χρόνια πάλης με τις φωτιές, έχοντας θέσει σε κίνδυνο την ζωή του, για να μας σώσει από τις φωτιές, ο καλός μου φίλος, είναι καταδικασμένος, από την αθέτηση της συμφωνίας για παροχή ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης.  

 

Στα λόγια, οι γραφειοκράτες τα παρέχουν ... αλλά στην πράξη ...

Το μεγάλο λάθος ζωής που έκανα, λέει ο Στέλιος, είναι ότι «έκανα εργοδότη μου, τον νομοθέτη»!

 

Δεν παραχώρησα απλά τα εργατικά μου δικαιώματα, στα χέρια του κάθε γραφειοκράτη ... τους παρέδωσα στην κυριολεξία, τα «κλειδιά της ζωής μου!» 

 

Δεν χρειάζεται να σας περιγράψω εγώ, την κατάσταση της οικονομίας σε ολόκληρη την Δύση.

Το βλέπεις στις τιμές των καυσίμων, των τροφίμων, στους δείκτες της ανεργίας και στο τεράστιο κύμα κατασχέσεων πρώτης κατοικίας, που αφήνει αμέτρητες οικογένειες στο δρόμο. 

 

Αν εσύ, όπως και οι περισσότεροι συμπολίτες μας, στηρίζεσαι σε μια πηγή εισοδήματος, από τον εργοδότη σου, τότε η πιθανότητα του κλεισίματος της βρύσης, είναι μεγάλη. 

 

Ο πολιτικάντης θα σε θυσιάσει ως ΕΦΕΔΡΕΙΑ για να σώσει το δικό του το τομάρι, και ο επιχειρηματίας θα σε ξεφορτωθεί με κάθε τρόπο, μόλις ο τζίρος του δηλώσει, ότι είσαι ένα περιττό κόστος. 

 

Υπάρχει λύση; 

 

Εδώ είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις στον εαυτό σου, το ερώτημα:

 

Τι διδάσκεις στο παιδί σου;

«Χρωστάς στον εαυτό σου & στην οικογένειά σου,
το δικαίωμα
  σε ένα στοιχειώδες επίπεδο ασφάλειας,
όπου κανείς δεν μπορεί να σου στερήσει
το γάλα, την στέγη και το γιατρό;»Αν ναι, τότε ο δρόμος για να πάρεις πίσω τη ζωή που σου κλέβουν, είναι το να ανακαλύψεις το πώς να παράγεις κέρδος στην ελεύθερη αγορά, προσφέροντας λύσεις στους συμπολίτες σου.

 

Ακόμη κι αν δεν έχεις ιδέα για το πώς, τα καλά νέα είναι ότι το Ιντερνετ, άνοιξε το δρόμο για να μπορείς να το πετύχεις. 


Ναι, δεν θα γίνεις πλούσιος σε μια βδομάδα ... χρειάζεται μελέτη, κόπος και χρόνος .... η δημιουργία ενός επιχειρηματικού
 site ή blog, είναι εφικτή για τους πάντες, που αποφασίζουν να κρατάνε τα κλειδιά της ζωής τους, στα δικά τους χέρια. 

 

Μπορείς να αρχίσεις να κτίζεις, μαθαίνοντας ταυτόχρονα. Και με ελάχιστο κόστος. Από σαράντα ως εκατό ευρώ για να αποκτήσεις τα κατάλληλα εργαλεία εκπαίδευσης (βιβλία κτλ) και άλλα τόσα για να κτίσεις το πρώτο σου site ή blog

 

Θα πετύχεις στα σίγουρα;

Μπορεί και όχι ... αλλά αντέχεις να μην δοκιμάσεις; ... να μην δείξεις στα παιδιά σου και στον εαυτό σου, ότι τουλάχιστον προσπάθησες; 

 

Για τις παραπάνω ερωτήσεις, ΔΕΝ έχω απάντηση για σένα ... η απάντηση είναι μοναδική για τον καθένα μας, και πηγάζει από την δύναμη του χαρακτήρα μας. 

 

Η ελευθερία έχει κόστος ... δεν εκλιπαρείς να σου τη δώσουν ... την αποκτάς με ΠΟΛΕΜΟ! 

 

Αν θέλεις να δοκιμάσεις, έστω να ενημερωθείς για το πώς μπορείς να παράγεις κι εσύ εισόδημα από το Ιντερνετ με ελάχιστο κόστος, τότε το «Χρυσωρυχείο του Ιντερνετ» είναι μια καλή αρχή. 

... κι αν θέλεις να αρχίσεις την δική σου, χαμηλού κόστους επιχείρηση, με έδρα το σπίτι σου, και βάση το Ιντερνετ, τότε ζήτησε το ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτικό VIDEO ΕΔΩ

 

Μην διστάσεις να με ρωτήσεις ή και να σχολιάσεις οτιδήποτε ΕΔΩ


 ΝΕΟ!!
Το Χρυσωρυχείο
του Ιnternet

ΒΙΒΛΙΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Αν θέλεις κι ΕΣΥ ν' αυξήσεις τα κέρδη σου από το Internet
πάτησε
 ΕΔΩ


Τι λέει το google
για μας!


Η 1η, 2η & 3η θέση
είναι ΔΙΚΗ μας!