ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ

 

 

lefta sto Internet
Γιάννης Σαχτούρας: Ποιος είναι ο κύριος "Million Dollar Date"!

Giannis Sachtouras Memos Begnis

Το σενάριο της ταινίας "Million Dollar Date" όπου ο ηθοποιός, Μέμος Μπεγνής, υποδύεται τον Γιάννη Σαχτούρα, στην νεανική του ηλικία. 
 

Αν η απίστευτη επιτυχία του Γιάννη Σαχτούρα στην Organo Gold, είναι η απαρχή της εμπλοκής μιας κριτικής μάζας των Ελλήνων, στην επιχειρηματικότητα, τότε ας γίνει κι έτσι!

Από το Γιώργο Δροσουλάκη

Ποιος είναι ο Γιάννης Σαχτούρας, ο άνθρωπος που η ζωή του γίνεται ταινία με τίτλο: «Million dollar date» στο Χόλυγουντ;

Ο Γιάννης Σαχτούρας, Έλληνας με καταγωγή από την Αίγυπτο, χάνει τον πατέρα του σε ηλικία 23 ετών και ζούσε με τη χήρα μητέρα του στην Αθήνα στο Ν. Κόσμο.

Ονειρευόμενος ένα καλύτερο μέλλον, φεύγει για την Αμερική και εργάζεται τα δύο πρώτα χρόνια ως σερβιτόρος. Τα πρωινά τα αφιερώνει στην εκμάθηση υπολογιστών, σε τοπικό κολέγιο.

Τι είναι το "
Million Dollar Date";

Είναι η ημερομηνία των γενεθλίων του, 18 Φεβρουαρίου.

Αφού παρακολούθησε ένα σεμινάριο αυοβελτίωσης, ο εισηγητής, τον έπεισε να γράψει, σε μια επιταγή προς τον ΕΑΥΤΟ του, το όνειρό του:

Ένα εκατομμύριο δολάρια ($ 1,000,000), με ημερομηνία εξόφλησης τα επόμενα γενέθλιά του. Η επιταγή είχε ημερομηνία πληρωμής, 18 Φεβρουαρίου 1993.

Η επιχείρηση αντικλεπτικών συστημάτων, οδηγείται σε παταγώδη αποτυχία. Το ίδιο συμβαίνει και με τις υπόλοιπες επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Όλες οι προσπάθειές του, συμπεριλαμβανομένων και των
MLM, κυμαίνονται από την μετριότητα μέχρι την αποτυχία.

Η εμπειρία όμως που απέκτησε, το δίκτυο των γνωριμιών, και η ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ εκπαίδευση στο εμπόριο και ειδικά στο
MLM, φέρνουν αποτέλεσμα, στην τελευταία του προσπάθεια, με την OrganoGold.

Το προΐόν της εταιρίας, είναι ένας πολύ ειδικός καφές, που περιέχει ένα μανιτάρι, το ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ.

Στις 18 Φεβρουαρίου, 2011, η επιταγή του 1.000.000 δολαρίων, αποκτά αντίκρυσμα 19 χρόνια μετά, από την ημερομηνία που ο Γιάννης, είχε αρχικά υπογράψει!

Ο Γιάννης Σαχτούρας, μετατρέπει την μακροχρόνια επαγγελματική του εμπειρία, σε δίκτυο, που η προσωπική του γενιά, ανέρχεται σε κάμποσες εκατοντάδες χιλιάδες, διανομείς … σε πρόσφατη συνέντευξη στον τοπικό σταθμό
CRETATV, υπολογίζει τα μέλη της γενιάς του, σε 380.000 (ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ)!!

Φίλε Γιάννη, αξιότιμε κύριε Σαχτούρα, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Τι μας διδάσκει το φαινόμενο SACHTOURAS;

Τι χρειάζεται για να κάνεις το όνειρο πραγματικότητα;

Είναι η επιτυχία του Γιάννη Σαχτούρα, εφικτή, για τον μέσο επαγγελματία;

Είναι εφικτή, μόνο μέσω μιας δραστηριότητας, όπως το Δικτυακό
Marketing;

Τι μπορείς να μάθεις από την εκπληκτική απόδοση του Γιάννη, και να κερδίσεις από την δουλειά σου, ικανοποιητικό εισόδημα, ακόμη κι αν δεν αγγίζει το αστρονομικό ποσό, των 500.000 δολαρίων τον μήνα;

Την στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές, οφείλω να διευκρινίσω, ότι δεν προωθώ, την επιχειρηματική ευκαιρία, της OrganoGold.

Προσπαθούμε να παραμείνουμε νηφάλιοι, για να δώσουμε μια κατεύθυνση σκέψης, στους αναγνώστες του €μπορικού Οπλοστασίου, που ζητούν την γνώμη μας.

Οι κανόνες που διέπουν μια επιχειρηματική δραστηριότητα, είναι σχεδόν πάντα οι ίδιοι, ανεξαρτήτως από τις ιδιαιτερότητες της κάθε διαφορετικής αγοράς.

Το
MLM, MultiLevelMarketing, δεν είναι τίποτε άλλο, από ένα σύστημα ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ πωλητών, με τα θετικά και τα αρνητικά του.

Η στάση μου, είναι απολύτως ΟΥΔΕΤΕΡΗ, προς την συγκεκριμένη επιχειρηματική ευκαιρία, του καφέ της
OrganoGold.

Αν η απίστευτη επιτυχία του Γιάννη Σαχτούρα, είναι η απαρχή της εμπλοκής μιας κριτικής μάζας των Ελλήνων, στην επιχειρηματικότητα, τότε ας γίνει κι έτσι. (Δεν χρειάζεται φυσικά, να είναι το Δικτυακό Μάρκετινγκ).

Αγαπητοί συμπολίτες, 7.000 χρόνια, πολεμάμε και κάνουμε εμπόριο ... η έξοδος από την κρίση, θα έρθει μόνο όταν η κουλτούρα "δημιουργώ θέση εργασίας για τον εαυτό μου", επανέλθει στο DNA μας

Εύκολο;

 ... Καθόλου!

Καλή επιτυχία!


Υ.Γ.
Παρακαλώ στείλτε τις ερωτήσεις σας ΕΔΩ

 

Έχεις ήδη ένα site  κι αναρωτιέσαι γιατί δεν πουλά ; Ή Διερωτάσαι πώς θα στήσεις τις επαγγελματικές σου ιστοσελίδες σου χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία; Τώρα υπάρχουν οι απαντήσεις που ψάχνεις!

 

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ


Ο Γιώργος Δροσουλάκης είναι ο συγγραφέας
του βιβλίου «Μπορείς κι ΕΣΥ ν’ αυξήσεις τα κέρδη σου χρησιμοποιώντας το χρυσωρυχείο του Ιντερνετ ... όποια δουλειά κι αν κάνεις!»

 Το βιβλίο συνοδεύεται από τα 4 ΔΩΡΕΑΝ Μοναδικά   Bonuses  που ολοκληρώνουν τη μέθοδο στο πώς ν’ αυξήσεις τα κέρδη σου από το ηλεκτρονικό εμπόριο με τον οικονομικότερο και συντομότερο τρόπο.

Για να αυξήσεις τα κέρδη σου μέσω του Ιντερνετ πάτησε ΕΔΩ


 ΝΕΟ!!
Το Χρυσωρυχείο
του Ιnternet

ΒΙΒΛΙΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Αν θέλεις κι ΕΣΥ ν' αυξήσεις τα κέρδη σου από το Internet
πάτησε
 ΕΔΩ


Τι λέει το google
για μας!


Η 1η, 2η & 3η θέση
είναι ΔΙΚΗ μας!