ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ

 

 

  Million Dollar Date  Μάθημα 1ο: Πώς να Επιλέξεις την Κατάλληλη MLM Εταιρία για να Βγάλεις Χρήματα!

million dollar date Μάθημα 1ο

Η ικανότητα να επιλέγεις σωστά την κατάλληλη MLM εταιρία, αποκτάται ΔΥΣΚΟΛΑ μεν, αλλά  σού είναι απαραίτητη δε, για να πετύχεις!

Αν μπορείς να "διαβάσεις" πίσω από το παρασκήνιο, το Million Dollar Date του Γιάννη Σαχτούρα, μας προσφέρει ανεκτίμητη επιχειρηματική εκπαίδευση ... τα μαθήματα αφορούν όλους τους κλάδους και όχι μόνο το MLM!

Από το Γιώργο Δροσουλάκη

Ο Γιάννης Σαχτούρας, δυσκολεύτηκε για περισσότερα από 25 χρόνια, μέχρι που βρήκε την κατάλληλη ΜΛΜ εταιρία στο network marketing.

Η
Organo Gold ήταν εκεί, την κατάλληλη στιγμή, στον κατάλληλο χώρο, για τον προετοιμασμένο να επιτύχει, Γιάννη.

Ο Γιάννης Σαχτούρας, είχε ήδη αποκτήσει μαζί με την νοοτροπία του πολεμιστή και τις απαραίτητες δεξιότητες, που του επέτρεψαν να επιλέξει την σωστή ΜΛΜ εταιρία, με το σωστό (για αυτόν) προϊόν … τον καφέ με γανόδερμα.
  


Το μάθημα που προκύπτει είναι το εξής: Αν θέλεις να εισπράξεις ένα κερδοφόρο αποτέλεσμα, πρέπει να έχεις τα σωστά συστατικά.

Ένας από τους κύριους λόγους αποτυχίας, όχι μόνο στο δικτυακό μάρκετινγκ, αλλά και σε όλες τις άλλες επιχειρήσεις, είναι ότι δεν προετοιμάζονται σωστά. Δεν κάνουν στοιχειώδη έρευνα αγοράς … δεν παρακολουθούν, έστω κάποιο σύντομο, σεμινάριο μάρκετινγκ … δεν διαβάζουν καν, ένα φτηνό βιβλίο.

Είναι ελάχιστοι οι επιχειρηματίες, πάνω στον πλανήτη, που διαθέτουν την επιχειρηματική εμπειρία του Γιάννη. Αυτή η ανεκτίμητη επιχειρηματική του παιδεία, τον βοήθησε να επιλέξει σωστά την κατάλληλη (για αυτόν) ΜΛΜ εταιρία. 

 

Η ικανότητα να επιλέγεις σωστά την κατάλληλη MLM εταιρία, αποκτάται ΔΥΣΚΟΛΑ. Όμως, αυτή η ικανότητα, σού είναι απαραίτητη, και δεν αποτελεί πολυτέλεια.

Έδωσα στους αναγνώστες του €μπορικού Οπλοστασίου, ένα σύντομο πίνακα, σύγκρισης και αξιολόγησης ΜΛΜ εταιριών.

Είναι μια συστηματική προσέγγιση, που κάθε επιχειρηματίας στο ΜΛΜ, θα έπρεπε να ακολουθήσει για να σιγουρευτεί ότι η εταιρία που επιλέγει, είναι κατάλληλη για αυτόν.

Σύγκρινε κι αξιολόγησε τουλάχιστον 2 ή 3 (ακόμη καλύτερα) ΜΛΜ εταιρίες, που βρίσκονται στην αγορά, την δεδομένη στιγμή.

Αν είσαι μέλος του €μπορικού Οπλοστασίου Plus, χρησιμοποίησε τον  πίνακα των 10 σημαντικότερων παραμέτρων, για να συγκρίνεις και να αξιολογήσεις 2 (ή περισσότερες) ΜΛΜ εταιρίες. 

Καλή επιτυχία!


Υ.Γ.
Παρακαλώ στείλτε τις ερωτήσεις σας ΕΔΩ

 

Έχεις ήδη ένα site  κι αναρωτιέσαι γιατί δεν πουλά ; Ή Διερωτάσαι πώς θα στήσεις τις επαγγελματικές σου ιστοσελίδες σου χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία; Τώρα υπάρχουν οι απαντήσεις που ψάχνεις!

 

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ


Ο Γιώργος Δροσουλάκης είναι ο συγγραφέας
του βιβλίου «Μπορείς κι ΕΣΥ ν’ αυξήσεις τα κέρδη σου χρησιμοποιώντας το χρυσωρυχείο του Ιντερνετ ... όποια δουλειά κι αν κάνεις!»

 Τώρα απαντά και στις ερωτήσεις σας για το ΜΛΜ ... ρώτησε πριν αρχίσεις!Το βιβλίο συνοδεύεται από τα 4 ΔΩΡΕΑΝ Μοναδικά   Bonuses  που ολοκληρώνουν τη μέθοδο στο πώς ν’ αυξήσεις τα κέρδη σου από το ηλεκτρονικό εμπόριο με τον οικονομικότερο και συντομότερο τρόπο.

Για να αυξήσεις τα κέρδη σου μέσω του Ιντερνετ πάτησε ΕΔΩ
 


 ΝΕΟ!!
Το Χρυσωρυχείο
του Ιnternet

ΒΙΒΛΙΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Αν θέλεις κι ΕΣΥ ν' αυξήσεις τα κέρδη σου από το Internet
πάτησε
 ΕΔΩ


Τι λέει το google
για μας!


Η 1η, 2η & 3η θέση
είναι ΔΙΚΗ μας!